Tuesday, July 24, 2012

Law of heart.

Assalammualaikum.
I wanna shareee something with u'olz. Saya mengambil dua malam untuk menghabiskan video Beetles and Roses since rumah sayaaa tak la memakai unifi. maka kesabaran amat diperlukan lagi lagi dalam bulan Ramadhan ni kan?

Sepatutnyaaa kawan kawan beta bersama beta pergi tengok ceramah ni tapi memandangkan event ni malam ehemehemehemm if u know me very well u should know hukhukhuk. tapi kawan kawan saya pung tadapat pergi sebab tiket dah habis.

SO since ada orang yg upload dlm utube marilah menontonnya ramai mengambil sedikit sebanyak input daripada event ni. Ada aiman azlan, the vlogger and wardina yawww!



there is noo perfeeeeect love nooo perfeeect matchhh . kalau tak perfect pun almost there. 
if it is pure love, it'll bring us closer to Him. 

eekadin

No comments: