Thursday, August 23, 2012

Decepcionado

oh em jieee saya update lagi!

i just wanna shareee my decepcionado. (google translate maksud dia). my sister menyebarkan viruss beli dress from poplook!. so aku pun dah dapat gajian dari kerja yang dulu tu ingin la merasakan apa rasaaa best sangat keee dress baju kat online shopping ni.

and i want this one! sebenarnyaaa before rayaa aku dah aim. tapi sekarang baru berpeluang.


namun begitu, apa bila telah ku berikan duit kepada kakak ku di dalam maybank beliau, setelah ku redhakan hatiku ini untuk memotong duit gajiku hasil titik peluhku, 
ini yang aku dapat.

OUT OF STOCK!
mungkin lambat seminit dua. 

deeeeeeeeeeeeeeeeeeymmmmm.

eekadin

No comments: