Thursday, August 23, 2012

EID Mubarak :D

Hi bloggers after a longgggglongg time! Lama gila tak beloggg sampai dayana siap mention at twitter (@eekadin) suruh update. so mari lah update! lets jom. 

For hari raya there's nothing extraordinary. semua nyaa samaa like last last year. Tapi yang penting semua orang dapat gather and change le gosipsss. Kaum kaum emak duduk dapur masak semua lodeh sambalkacang rendang. since dapur tu agak kecik so tayah la nak menyemak sangat la kan duduk dapur. okay cakap jek la pemaleh. kaum kaum bujang tak lain tak bukan memeriahkann malam raya with kebabommmbommbomm! mercun bola. pfftt! memandangkan takde bunga api, apaaa boleh buat. mmg tak join leww. aku pun sebenarnya lupa apa aku buat malam raya tuh. mungkin aku buatbuat sibuk. 

Pagi rayaa seperti biasa. amek gambar family! mcm mcm kategorii ada. pening kameraaa. lepas tu bermaafmaafan. agak agak siapa yang rasa dia ada buat dosa lebih tu terkesan la.tapi wa tetap relek cool jek. no craicrai bebeh. 

Tajuddin Adan's Family. 
Thank u Allah :)

le cousinss. 

but there's something missing. Arwah Tok tik. passed away abt last year because of breast cancer. 

Al-fatihah. semoga arwah ditempatkan di kalangan orang beriman. 

So, Happy Eid Mubarak. Sorry for all le wrong doings/ mistakes i've done towards you. i'm still humans and i do make mistakes. Jangan lupa duit rayaaa warna oren kilatkilat!

eekadin

No comments: