Wednesday, February 6, 2013

Selam Burr


Assalammualaikummmm bapak bapak ibu ibuk. yuk dangdut yuk! 

Cerita dia sekarang, aku tengah cuti sem 3. Masa exam punya la plan time cuti nak diet kene bakar balik segala bagai yang aku makan time exam week tu nak jogging la skipping la. Cuti dah nak habis HABUKKK PUN TARAKK PELUH PUN TAKDAK! 

I'm so superdupertriper lazy these days. 

Pemalas Eeka I
Jangan tanya la bangun pukul berapa. Kalau aku bangun lepas tu tweet 'Good Morning' bikin laka laka betul. Laki laki kat twittah pun lari weh.


Psstt. Btw, growth hormone is release in our body while we sleep.

Pemalas Eeka II
Tiada kata untuk menggambarkan betapa tahap tera giga mega punya malas saka kat badan aku ni. Nak keluar malas nak jumpa kawan pun buat aku termenung nak fikir. "oh duit tade kene jimat." Plus ada sesuatu yang tibe tibe buat aku terasa hati tak pung aku yang sensitif lebih time tu.

Pemalas Eeka III
Bila aku dah melanguk depan tibi je sepanjang masa tak pung main game kat ipod tak pon makan biskut ogheo, ibu pun membebel. So nak bagi ibu punya marah reda sikit, amek makanan kongsi dengan ibu *our bonding time. kihkihkih* Kerja paling aku buat pun setakat buat bunga manggar angah ni. Itu pun sehari 6-10 batang pun susah gila. 

Maka dengan itu, marilah beramai ramai kita berdoa agar saka pemalas aku ni blahh jauh jauh sebelum masuk sem 4 ni. Semoga naik cuti nanti saya jogging satu minggu 4 kali (pagi if can since class mostly starts at 9/10). Kalau tak gems la aku time wedding angah nanti. 

SUSAH TAU TAK DAPAT AKAK YANG TIBE TIBE KURUS NI!


eekadin

No comments: